Δράσεις

Happy Learning

Εκπαιδευτικές Δράσεις

Η εμπειρία συμμετοχής στις δράσεις του LIBERTY LAB εμπλέκει τα παιδιά συναισθηματικά και αισθητηριακά στην διαδικασία της μάθησης. Καλλιεργεί την αγάπη τους για την Αγγλική γλώσσα μέσα από τις παραδόσεις και τις γιορτές των χωρών όπου τα Αγγλικά είναι η κυρίαρχη γλώσσα και ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την διάθεση να εκφραστούν αυθόρμητα στα Αγγλικά.
Play Video
Ανακαλύπτουμε το ταλέντο μας

Θεατρικες Παραστάσεις

Η έμφυτη θεατρικότητα και φαντασία των παιδιών αποτελεί για εμάς πηγή έμπνευσης και ένα πολύτιμο εργαλείο για την διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας. Για αυτό τον λόγο το LIBERTY LAB ανεβάζει κάθε χρόνο θεατρικές παραστάσεις αποκλειστικά στα Αγγλικά!
Μεταμφιεζόμαστε μαθαίνοντας

Halloween Events

Το φθινόπωρο στο είναι Halloween! Το μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς είναι τρομακτικά διασκεδαστικό και έτοιμο να μυήσει ακόμα και τους πλέον δύσπιστους. Οι παραδόσεις και τα έθιμα άλλων χωρών ζωντανεύουν μέσα από απίστευτες δράσεις και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.
Play Video
Play Video
Διασκεδάζουμε παρέα

End of School Party

Η σχολική χρονιά στο LIBERTY LAB κλείνει με ένα μεγάλο πάρτι! Μουσική, χορός, διαγωνισμοί, εκπλήξεις και δώρα είναι μόνο κάποιες από τις δράσεις που περιμένουν κάθε χρόνο μικρούς και μεγάλους.