Ανακαλύψτε τα τμήματά μας

Our Classes

Όλα τα τμήματά μας

Τα τμήματα του Liberty Lab είναι αυστηρά ολιγομελή, ώστε τα παιδιά να αξιοποιούν κάθε δυνατή ευκαιρία για την εξάσκηση της Αγγλικής γλώσσας, να δεθούν σαν ομάδα και να συμμετέχουν ενεργά στην κάθε δραστηριότητα.
για παιδιά 4-5 ετών

Liberty Lab 1 Juniors

Cras fermentum odio eu feugiat pretium nibh ipsum consequat nisl. Facilisis magna etiam tempor orci eu lobortis elementum nibh tellus. Massa eget egestas purus viverra accumsan in nisl nisi scelerisque.

Πακέτο 2 ωρών – μία φορά την εβδομάδα

cycle-play
για παιδιά 5-6 ετών

Liberty Lab 1

Η πρώτη γνωριμία με τα Αγγλικά ξεκινάει εδώ για τους μικρούς μας φίλους! Ιδανική επιλογή για νήπια και πρώτη δημοτικού. Σας προτείνουμε δύο ώρες απασχόλησης και δημιουργίας μία φορά την εβδομάδα.

Πακέτο 2 ωρών – μία φορά την εβδομάδα

για παιδιά 6-7 ετών

Liberty Lab 1 and ½

Τμημα Junior Α Plus, για παιδιά 6-7 ετών. Τα παιδιά μαθαίνουν τους ήχους των Αγγλικών όπως προφέρονται μέσα στις λέξεις, πρώτα τους πιο συχνούς συνδυασμούς φωνημάτων και λέξεων και αργότερα τους πιο σύνθετους ήχους και φθόγγους. Η ολιστική αυτή προσέγγιση θέτει τις βάσεις για αναγνώστες με αυτοπεποίθηση, ομιλητές με ευφράδεια και συγγραφείς με κέφι.

Πακέτο 2 ωρών – μία φορά την εβδομάδα

serv_3png
για παιδιά 7-8 ετών

Liberty Lab 1 Plus

Τμήμα Junior Β, για παιδιά 7-8 ετών. Σας προτείνουμε τέσσερις ώρες απασχόλησης και δημιουργίας δύο φορές την εβδομάδα. Το τμήμα απευθύνεται σε παιδιά που έχουν κάνει 2 χρόνια Αγγλικά και είναι σχεδιασμένο για να διασφαλίσει σε όλα τα παιδιά την εκμάθηση της ανάγνωσης και της γραφής με ευκολία και ακρίβεια, φυσικά με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Πακέτο 4 ωρών – δύο φορές την εβδομάδα

για παιδιά 8-9 ετών

Liberty Lab 2

Τμήμα Senior A, για παιδιά 8-9 ετών. Σας προτείνουμε τέσσερις ώρες απασχόλησης και δημιουργίας δύο φορές την εβδομάδα. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα καλλιεργούμε δεξιότητες ανάλυσης κειμένων με τον πιο κεφάτο και ευφάνταστο τρόπο. Βελτιώνουμε το συγγραφικό μας ταλέντο διασκεδάζοντας και εξασκούμαστε στον προφορικό λόγο, μέσα από ειδικά σχεδιασμένες δραστηριότητες.

Πακέτο 4 ωρών – δύο φορές την εβδομάδα

για παιδιά 9-10 ετών

Liberty Lab 2 Plus

Τμήμα Senior B, για παιδιά 9-10 ετών. Σε αυτό το επίπεδο, οι τέσσερις δεξιότητες “reading, listening, speaking and writing” καλλιεργούνται ολιστικά και μαθητοκεντρικά. Τα παιδιά εξασκούνται στο πώς να χαρτογραφούν τα κείμενα και τις ιστορίες που ακούν και διαβάζουν, ώστε να είναι τα ίδια οι πρωταγωνιστές στο ταξίδι της γνώσης.

Πακέτο 4 ωρών – δύο φορές την εβδομάδα

για παιδιά 10-11 ετών

Liberty Lab Experts

Τμήμα Senior C, για παιδιά 10-11 ετών. Σε αυτό το επίπεδο οι μαθητές μας έχουν διδαχθεί όλες τις βασικές γραμματικές δομές της Αγγλικής γλώσσας και μπορούν να χρησιμοποιήσουν στον προφορικό και γραπτό λόγο τους 800 - 1000 λέξεις.

Πακέτο 4 ωρών – δύο φορές την εβδομάδα

studys
για παιδιά 11-12 ετών

Liberty Lab Pro

Τμήμα D class, - Επίπεδο Β1 για παιδιά 11-12 ετών. Σε αυτό το επίπεδο οι μαθητές μας έχουν εξοικειωθεί με όλες τις βασικές γραμματικές δομές της Αγγλικής γλώσσας και μπορούν να αξιοποιήσουν αυτή τους την γνώση τόσο στον γραπτό όσο και τον προφορικό λόγο. Η περαιτέρω εξάσκηση και ανάπτυξη των γλωσσικών τους δεξιοτήτων, εκτός από επιλεγμένα βιβλία μαθητή και γραμματικής συνεχίζει να γίνεται σε σύνδεση με τα πεδία ενδιαφέροντός τους και σε συνάρτηση με τις αρχές της βιωματικής μάθησης.

Πακέτο 2 ωρών – δύο φορές την εβδομάδα